Новости

ФСРС ОБРАДОВАО ПОКЛОНИМА ШТИЋЕНИКЕ ДЈЕЧИЈЕГ ДОМА „РАДА ВРАЊЕШЕВИЋ“

Челници Фудбалског савеза Републике Српске  посјетили су данас  Дом за незбринуту дјецу „Рада Врањешевић“ у Бањалуци и  том приликом уручили  дјеци  која живе у дому,  вриједну спортску  опрему  са грбом ФСРС,  фудбалске  лопте и мреже за голове.

У делегацији ФСРС били су генерални секретар Родољуб Петковић, члан ИО  Драган Бањац и кординатор управљања секторима  Горан Ћејић.  Кроз једночасовно дружење  први оперативац савеза  упознао је домаћине о снази и величини ФСРС.

“Имамо 380 регистрованих клубова и око 25.000 играча и играчица. У понедељак и уторак славимо јубилеј 25 година постојања и позвали смо  челнике ове значајне  друштвене установе  да буду  дио свечаности у „Банском двору“, рекао је  Родољуб Петковић, генерални секретар ФСРС и додао  да је делегација савеза изузетно задовољна што је дјетињство  многих штићеника учинила срећним.”

Директор Дјечијег дома „Рада Враљешевић“  Владимир Кајкут и његов замјеник Ненад Талић захвалили су се у име дјеце представницима ФСРС и изразили задовољство посјетом  те  најавили свој долазак  на Свечану академију ФСРС у уторак.