Новости

Молба теретанама и фитнес центрима за сарадњу

Имајући у виду савремене животне околности када постоји све мање простора за спонтану игру и слободно кретање дјетета, данашње навике и сједилачки начин живота, гдје се дјетету тј. младој особи нуди мноштво привлачних активности које се одвијају испред рачунара, телефона или неког другог електронског уређаја у организацији слободног времена дјеце и младих који бораве у ЈУ Дом „Рада Врањешевић“ истиче се значај организованих спортских активности још од најранијег узраста у циљу омогућавања адекватних услова за психо-физички раст и развој.

Нашој дјеци и младима на располагању су спортска сала у Дому као и велико дјечије и спортско игралиште у дворишту Дома гдје се најчешће играју само најмлађи јер не располаже адекватним другим спортским справама. За средњошколце и студенте, а посебно младе који се успјешно активно баве различитим спортовима, било би пожељно омогућити кориштење услуга у локалним фитнес центрима, теретанама те Вас молимо за сарадњу.

Све теретане, фитнес центри, који су спремни да донирају мјесечне чланарине за средњошколце и студенте ЈУ Дом “Рада Врањешевић”, могу да нас контактирају на телефон 051/461-936, овдје на ФБ или путем електронске поште на info@djecijidom.com. Старији штићеници и студенти би теретане користили самостално и у терминима које теретане-донатори одреде, а млађи штићеници у пратњама васпитача.

Унапријед се захваљујемо свима..