Новости

Отворење новог игралишта

Kорисници Дома за дјецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић” Бања Лука од данас могу да се забављају и уживају у игри на реновираном ногометном игралишту, захваљујући UNIQA осигурању.

Реновирање игралишта, које је традиционално мјесто окупљања дјеце и младих, финансирало је UNIQA осигурање у износу од 10.000 KМ те представља поклон корисницима дјечијег Дома поводом нове школске године.

Отворење новог игралишта обиљежено је првим ногометним турниром, који су дјеца и омладина Дома посебно приредила у ову част, након чега су уручене симболичне награде за најуспјешније тимове.

Том приликом директор Дјечијег дома, Владимир Kајкут, изразио је захвалност UNIQA осигурању рекавши: “Желимо да изразимо захвалност поводом донације коју је компанија UNIQA осигурање реализовала путем реконструкције спортског игралишта за дјецу и младе без родитељског старања у Дјечијем дому „Рада Врањешевић“ у Бања Луци чиме је показала хумано лице као и да је друштвено одговорна компанија. Ова донација ће обогатити друштвени и спортско-рекреативни живот дјеце и младих без родитељског старања која су смјештена у Дом.“