Други о нама Новости

Моцарт наставио хуману мисију – поново стигла помоћ Дому Рада Врањешевић

Подршка надлежних је кључна, али свака додатна помоћ добро дође установама које збрињавају малишане без родитељског старања.

Представници компаније Моцарт поново су посјетили Дом за дјецу без родитељског старања “Рада Врањешевић” у Бањалуци, а овога пута уручили су донацију у виду хигијенских пакета, на чему су им у овој установи веома захвални.

„Драго ми је да се наша лијепа сарадња наставила, Моцарт нас с времена на вријеме обрадује вриједним даровима или новчаним донацијама. Тренутно имамо 108 штићеника и трудимо се да им обезбиједимо све што је потребно, у зависности од њиховог узраста. Зато нам је континуирана подршка надлежних и великих компанија веома значајна”, нагласила је Даријана Kецман, в.д. директора Дома за дјецу без родитељског старања „Рада Врањешевић“.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу претходно је више пута обрадовао ову установу новчаним донацијама у оквиру акција „Мјесец хуманости“ и „Хуманитарни тикет у подне”, а овим гестом су наставили да пружају подршку Дому и његовим штићеницима.

„Kад год смо у прилици, трудимо се да помогнемо малишанима без родитељског старања, како бисмо им боравак у Дому учинили што љепшим. Овом донацијом смо наставили нашу хуману мисију, а до краја године планирамо да посјетимо бројне установе и уручимо донације онима којима су најпотребније”, каже Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Моцарт.

Извор: Независне