Други о нама Новости

Kомпанија „Милко“ обрадовала штићенике Дома „Рада Врањешевић“: За све средњошколце стигле патике и одјећа

Вриједна и преко потребна донација стигла је у Дјечји дом „Рада Врањешевић“ у Бањалуци, којом су обрадовани сви средњошколци који бораве у овој установи. Наиме, фирма „Милко“ одлучила је да штићеницима поклони спортску опрему, односно оно што су средњошколци навели да им је најпотребније.

Нова спортска гардероба, мајице и патике штићеницима ће уљепшати прољеће које стиже. Kада их је руководство Дома питало шта би вољели да добију, како би то пренијели у фирму „Милко“, средњошколци су одговорили патике. Осим патика, добили су још доста тога.

– Из разлога јер смо друштвено одговорна фирма, те због раније остварених резултата, жељели смо да дио новца подијелимо и донирамо у добротворне сврхе онима којима је то најпотребније. Овај пут то је Дом „Рада Врањешевић“. Донирали смо спортску опрему, оно што су у Дому навели да им је баш потребно. Имали смо буџет за то и купили смо за све средњошколце опрему. У наредном периоду наставићемо сарадњу с Домом за њихове будуће потребе – рекао је директор компаније „Милко“ Немања Шобот.

Kолико су дјеца обрадована поклонима говори и то да су једва чекали да кутије и кесе са одјећом и патикама сами унесу у Дом. У Дому „Рада Врањешевић“ кажу да им ова донација јако пуно значи, те да је њима пуно олакшано.

Извор: Српска инфо